( Pengakuan LIZZY!!) Tidur Tanpa Seurat Benang DiRgol rakan serumah kerana lupa kunci pintu

Setiap orang mempunyai tabiat tidur mereka yang tersendiri. Misalnya, ada yang tak boleh tidur tanpa bantal busuk dan ada juga yang suka mendengar lagu sebelum tidur. Bagi gadis yang bernama Chen ini, dia juga mempunyai habit tidur yang agak ‘luar biasa’ berbanding orang lain. Dia suka tidur dalam keadaan telanjang.

Tidak salah sebenarnya, malah ada juga yang mengatakan ia sebenarnya bagus untuk kesihatan. Tetapi tindakan ini menemui padahnya apabila dia telah dirogol dan dicabul oleh rakan serumahnya sendiri.

Menurut Chinapress, gadis berumur 19 tahun itu telah menyewa sebuah bilik di dalam rumah bersama dua orang lelaki.

Pada hari kejadian, dia terlupa untuk mengunci pintu bilik dan apa yang berlaku seterusnya memang amat menyedihkan.

Semasa Chen sedang lena tidur, rakan serumahnya telah pergi ke tandas untuk membuang air dan semasa dia lalu di depan bilik mangsa, dia telah perasan bahawa Chen tidak mengunci biliknya.

Dia terus membuka pintu tersebut dan melihat gadis itu sedang nyenyak tidur dalam keadaan bogel. Namun, sebelum dia mula mendekati mangsa, dia cuba untuk mengetuk pintu bilik itu beberapa kali untuk melihat jika gadis itu akan terbangun ataupun tidak. Licik betul!

Ternyata gadis itu memang betul tidur mati jadi dia pun memberanikan diri untuk mendekati gadis tersebut lalu merogolnya.

Selesai merogol, dia keluar dari bilik tersebut dan terserempak dengan seorang lagi rakan serumahnya. Dia menceritakan kejadian tersebut dan lelaki itu pula mahu merebut peluangnya juga.

Tetapi nasib baik kali ini, Chen terbangun ketika lelaki tersebut betul-betul sedang membuka seluarnya. Dia terus menjerit meminta tolong lalu kedua-dua rakan serumahnya terus melarikan diri.

Sejurus selepas itu, dia terus ke balai polis berdekatan untuk membuat laporan. Apabila ditanya pihak polis mengapa dia tidak bangun dari tidur semasa dia sedang dirogol, dia hanya menjawab bahawa dia tidak perasan dan pada ketika itu dia sedang tidur mati dan mengingat perkara tersebut cuma mimpi ‘basah’ sahaja.

Polis kini sedang menyisat tentang perkara tersebut dan memburu suspek yang berkenaan.

Sebab itu kita kena sentiasa berjaga-jaga dan jangan beri peluang untuk orang mengambil kesempatan terhadap kita. Ingat, angan takut untuk bersuara kalau memang pernah jadi mangsa

Memalukan…. Video Budak Sekolah Ajar Step Buat Maksiat

Video Budak Sekolah Ajar Step Buat Maksiat|Memang mengejutkan budak yang baru berusia belasan tahun sudah berani mengajar rakan mengenai cara-cara melakukan seks.

Lebih mengejutkan, ilmu seks itu dihebahkan oleh seorang pelajar perempuan yang bertudung litup dalam sebuah sekolah menengah.

Berdasarkan video yang dirakam oleh rakannya, beliau dilihat terlalu melampaui batas, tidak senonoh dan langsung tidak tahu malu

Menerusi video berdurasi 17 saat itu, pelajar berkenaan dilihat memegang telefon bimbit yang tertera dengan imej aksi-aksi lucah sambil mendedahkan cara-cara melakukan seks.

Antara ayat yang disebut oleh pelajar tersebut adalah, “raba-raba” dan “korek-korek” sambil melakonkan aksi sedang melakukan seks.

Kelakuan pelajar perempuan ini ternyata mengundang kritikan sebaik sahaja ianya tersebar.

Perkara ini perlu diambil tindakan tegas oleh pihak yang bertanggungjawab. Pihak kementerian pendidikan perlu menyiasat perkara ini agar kejadian sama tidak berulang.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*