Exclusive utk Netizen…Bagai pinang dibelah dua, 10 gambar sekitar majlis bertandang Dynas Mokhtar dan suami tercinta…. No. 5 Tu mmg Awesome sgt…

Terserlah wajah kegembiraan pengantin baru iaitu pelakon Dynas Mokhtar dan suaminya, Shazrik Din yang telah bergelar suami isteri pada 21 April lepas di Shah Alam.

Majlis bertandang telah diadakan bagi pihak pengantin lelaki semalam. Kedua-dua pasangan pengantin ini tampak kacak dan cantik dengan sepersalinan busana berwarna pastel yang lembut dan mempersonakan.

Berikut adalah gambar Dynas dan suami tercinta di majlis bertandang.

Seterusnya,

“Mak Ayah Ada Rupa, Kenapa Anak Tak Comel?” – Komen Wanita Ni Buat Nora dan Nedim Panas Hati..Lihat apa jadi kepada wanita tersebut selepas dia..

Sejak di awal kelahirannya, anak kedua Nora Danish iaitu Mohamed Neqayl Nazri Aziz atau lebih dikenali sebagai Ney Ney antara anak selebriti yang menjadi perhatian ramai.

Nora Danish dan Nedim juga tidak lokek untuk kongsikan foto bayi mereka di Instagram dan Ney Ney sering mendapat pujian ramai kerana kecomelannya.

Baru-baru ini di Twitter, seorang wanita memuat naik status seolah-olah mempersoal rupa paras anak pasangan itu yang dikatakan tidak comel sedangkan ibu bapanya cantik dan kacak.

Mak ayah ada rupa, tapi anak tak co…

Ternyata, Tweet tersebut menerima kecaman daripada netizen kerana tindakan wanita itu seperti menghina ciptaan Tuhan.

Ada juga yang beranggapan wanita tersebut mungkin masih belum berkahwin dan tidak mempunyai anak yang membuatkan wanita itu memuat naik status tanpa berfikir panjang.

Selepas menerima kecaman, wanita itu dikatakan telah memadam status tersebut dan membuat permohonan maaf.

Apa-apa pun, anak Nora dan Nedim sememangnya comel. Paling penting anak mereka sihat dan membesar dengan baik. Rasanya tak payah kot nak kutuk anak orang lain, semua tu ciptaan Tuhan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*